Dedikeret og ambitiøs mødebooker til BtB markedet

In Ikke-kategoriseret by vejle

Kan du lide tanken om at bekæmpe madspild, og vil du være med til at gøre en forskel for miljøet, så er denne spændende stilling i Hedensted lige noget for dig.

På vegne af Daka ReFood søger KVR Vikar & Rekruttering en ny medarbejder til Daka ReFood ’s salgsafdeling i Hedensted. Der vil være tale om et try & hire forløb, hvor de første måneder er ansættelse gennem KVR, hvorefter der er planlagt fastansættelse.

Dine arbejdsopgaver vil være følgende:

  • Opkald til både eksisterende og nye kunder, og booke møder til de 7 konsulenter.
  • Ajourføring af kundedata i CRM-system
  • Udsende informationsmateriale pr mail.
  • Diverse ad hoc administrative opgaver i afdelingen.

Kunderne der kontaktes, er restauranter, hoteller, kantiner, fødevareforretninger m.fl., som tilbydes tilmelding til Daka ReFood ‘s ordning for indsamling af madaffald, som derefter bliver omdannet til grøn energi.

Den rette kandidat trives med kundekontakt, og kan lide at tale i telefon med mange forskellige typer mennesker hver dag. Det er endvidere godt at have en vis portion gå-på-mod og ihærdighed. Du planlægger i en vis udstrækning selv din arbejdsdag, og skal kunne drive dig selv.

Arbejdstiden er som udgangspunkt fra 8.00-16.00, men kan tilpasses efter ønske. Den ugentlige arbejdstid er 37 timer / uge.

Hvis du gerne vil vide mere om denne spændende stilling, er du meget velkommen til at kontakt Betina Skytte fra KVR Vikar og Rekruttering på telefon 28890140.

Samtaler vil blive afholdt løbende, til den rigtige kandidat er fundet.

Vi glæder os til at høre fra dig.

KVR Vejle
Jens Grøns Vej 2
7100 Vejle
Tlf: 28 89 01 40
Mail: vejle@kvr.dk

Daka ReFood

Indsamler og genanvender madaffald, brugt fritureolie og stegefedt fra fødevareindustri og professionelle køkkener. Det er en vigtig agenda, da alt affald indeholder ressourcer, vi kan og skal udnytte og genbruge til gavn for miljøet. Helt konkret bliver madaffaldet, fedtet og fritureolie genanvendt til grøn energi, næringsrig gødning og Biodiesel. Et sikkert, værdifuldt og bæredygtigt alternativ!Daka ReFood er et forretningsområde under Daka Denmark, som har rødder helt tilbage til 1930´erne i landbrugsbranchen. Siden dengang har vi indsamlet og genanvendt de døde dyr fra landbruget, som ikke måtte spises.Hele genanvendelsestanken og det at udnytte organisk affald som madaffald, slagteriaffald og døde dyr er en stor del af vores DNA. Vi udvikler konstant vores evne til at værdiforædle affaldet, så vi udnytter ressourcerne bedst muligt og til mest værdi for miljøet.Send din ansøgning nu

Send din ansøgning