Bogholder med solid erfaring søges til

In Ikke-kategoriseret by vejle

Trives du med frihed under ansvar, og arbejde i en mindre organisation, hvor arbejdsopgaverne spænder vidt ? Så læs videre her

Idet den nuværende bogholder har valgt at gå på efterløn, søger vi for Unibolt A/S i Vejle en ny bogholder, til at varetage bogholderifunktionen i virksomheden.

Om Unibolt A/S

Unibolt A/S er producent af skruer, bolte, nitter, tapper og andre komplicerede emner. Alle produkter produceres i Danmark, og leveres til industri og landbrug i hele verden. Virksomheden blev grundlagt i 1899 i Vejle, som lokal producent af bolte og nitter. I dag produceres mere end 1000 forskellige emner, hvoraf 90 % eksporteres.

Om dig

Vi forventer, at du har en solid erfaring med bogføring, og gerne i AS400. Du kan lide at administrere og styre din egen tid, og er fleksibel med arbejdstiderne i travle perioder ved månedsafslutning. Du har fokus på bogføring, betalinger og afstemninger, samt rapportering og diverse administrative funktioner. Du refererer til CEO, og indgår i tæt samarbejde med den øvrige administration, samt fabrikschef omkring både rapportering og udarbejdelse af statuslister i AS400. Du trives i en mindre organisation, med mange forskelligartede opgaver. Du har sans for detaljen, og kan lide at arbejde i systemer.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en alsidig og spændende bogholderi- og kontoradministrations stilling, med både stor selvstændighed og en bred alsidig samarbejdsrolle med de øvrige medarbejdere i virksomheden. Arbejdstiden er som udgangspunkt fuld tid på 37 timer / uge, men nedsat tid er også en mulighed for den rigtige kandidat. De første par måneder vil der være oplæring sammen med den nuværende bogholder.

Tiltrædelse er den 1. september 2021.

Lyder stillingen som noget for dig, så send en ansøgning til KVR Vejle, som varetager rekrutteringsprocessen for Unibolt A/S.

Mailadressen er vejle@kvr.dk.

Vi indkalder løbende til samtaler, så skynd dig at sende din ansøgning. Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Betina Skytte på telefon 28890140, eller pr mail til bs@kvr.dk

Hvis du er interesseret, så send en ansøgning til KVR Vejle, på følgende mailadresse:

Vejle@kvr.dk

Samtaler vil blive afholdt løbende, til den rigtige kandidat er fundet.

Vi glæder os til at høre fra dig.

KVR Vejle
Jens Grøns Vej 2
7100 Vejle
Tlf: 28 89 01 40
Mail: vejle@kvr.dk

Send din ansøgning nu

Send din ansøgning